Länkbyte

http://emmaer.webblogg.se/
 

Såhär firas en sjuk fredag

Mys mys.
Glöm inte att följa mig på instagram! :)
Tog kort på mitt vänster öra. Mina smycken just nu ^^
Har två i det andra örat också, snart blir de i läppen, när jag fyller år, (januari 31)

@Isabellafalkk on instagram.

sjuk -mobilblogg

blev typ sjuk igår.. febrig och förkyld osv.. och mina planer i onsdags blev inte heller. Få bli någon annan dag!
tänkte greja lite lite lite med headern idag om jag orkar. Maya har ingen dator så hon kan inte blogga. Så jag får göra en design åt mig själv så länge. Ska iaf försöka. Grymt svårt dedära :s


kolla vad jag fick av mamma igår. mumse<3
myser med hunden framför teven med en te kopp just nu. tummen upp för det!



Länkbyte!

Okej så här går det till:
Du länkar min blogg på din blogg.
Så gör jag det samma.
Skriv din blogg i kommentarsfältet när du är klar! :D
 
 
 
 

Ridskolan igår-planer för idag

Var awesome. Red ju bönan barbacka. Eftersom hon har fukt eksem så får hon inte ha sadel på sig om det inte är hoppning. Synd att jag glömde kameran hemma. Annars kunde min kompis ha filmat :/
Jaja, det får bli film nästa vecka!
Men det gick bra iaf. Vi hade dressyr så det var lätt! Min balans och min mages muskler börjar bli bra dom med. Ska börja med sittups 20 st morgon + kväll. Eftersom det är dom flesta musklerna man använder när man rider. (om man sitter ner, eller rider barbacka.) Så träning ska de bli! Bönan heter egentligen Count of petinia. Just u know!
Jag ska även bli skötare på en bus häst där. Easy heter den, Hon bockar och racar så jävla mycket. Vilket jag bara tycker kul. Så min ridlärare frågade om jag ville ta hon en dag i veckan. (tagga tagga tagga)

Är väldigt trött på designen nu. Så när jag kommer hem från skolan så hade jag tänkt att pilla lite på testbloggen. Ny header och lite snyggt och höstigt på bloggen.

Tänkte åka till lotus och disco idag. Gosa lite och ut och gå med Disco. Sedan göra klart mina läxor.

Är så trött så tror jag svimmar snart. Fattar inte ens varför jag gör detta inlägget. Tidsfördriv antar jag väl. Tänkte ta lite bilder på hästarna idag iallafall. Hoppas dom blir bra bara, ser ut att bli bra väder!
Sedan hade jag tänkt att göra klart sennis minnes film. Och hennes dödskors..
 
Hej seeeexyyy.
 
 

Svart hår bild, hiss/diss?

Tjena, tröttnade på mitt röda hår eller alltså, jag gillade det men fick inte ha det längre.
Så det blev svart!

(förra hårfärgen..)
Blev ganska nöjd!

Mina mål 2013

Att försöka släppa mitt förflutna, (tyvärr för privat för att läggas ut över internet.)

Att växa till mig, bli mognare. Sluta med allt dåligt jag gör. Bli av med min depression och panik ångest. ( fått det diagnoserat på BUP)

Utvecklas i ridningen.
 
Lotus: Min största dröm har alltid varit att rida fritt, att få den tilliten. Att kunna rida utan utrustning, kanske bara repgrimma. Även börja trickträna när vi lär känna varandra lite mer. Kunna galoppera utan problem. Få han smal och kanske börja hoppa några cm?
Jag ser det framför mig. Vi kanske inte blir det vackraste ekipaget men jag längtar efter att kunna känna frihet. Att kunna lita på honom. Att kunna släppa han lös och att han följer mig. Brevid min sida. I min gångart. Självklart kommer detta inte komma på en gång. Men jag hoppas.
 

Disco då? Han har fått en hovböld trodligtvis. Stackarn.. Men mina planer med honom är att Towa ska Utvecklas med Disco. Och att han ska lita på mig. Börja trickträna också. :)
 
 
 

Börjar blogga igen - bella

Förlåt för den överdrivet långa bloggpausen. Har saknat att blogga hur länge som helst.
Det går bra med lotus för tillfället.
Har ni börjat på ridskola igen, går toppen toppen. (vid sidan om vid lotus, eftersom han inte kan ridas så ofta. )
Tog av lotus hans framskor igår. (dom där bak är redan borttagna) Första gången jag gör det! Awesome känsla, men det var jobbigt. Gjorde det inte helt själv utan fick hjälp och min snälla "lärare" var ju då lotus ägare.
Så nu är han lite ömfotad men han ska få på sig skorna snart igen, efter lite verkning :)
Bjuder bara på lite bilder. Så uppdaterar jag varje dag när jag håller på med hästarna. Eller om det händer något kul! :3  Bilderna är fotade med Canon EOS 600D av Rebecca Ohlsson 
 Tack tack!


RSS 2.0